LA Lakers boeken duidelijke overwinning tegen Golden State Warriors, Milwaukee Bucks halen het in topper van LA Clippers
Nils Wens
| 0 reacties

De Milwaukee Bucks hebben de topper tegen de LA Clippers gewonnen

LA Lakers boeken duidelijke overwinning tegen Golden State Warriors, Milwaukee Bucks halen het in topper van LA Clippers
Foto: © photonews

Het lijkt opnieuw wat beter te gaan met de LA Lakers. De NBA-kampioen van vorig seizoen haalde het deze nacht vlot met 91-117 van de Golden State Warriors. De Milwaukee Bucks haalden het dan weer in de topper van de LA Clippers met 100-105. Hieronder vindt u deel 1 van de uitslagen van deze nacht.

De LA Lakers kenden een moeilijke periode door de blessure van Anthony Davis, maar de voorbije dagen lijken ze wel opnieuw te kunnen winnen. Ook vannacht werd al bij al makkelijk gewonnen van de Golden State Warriors. Het werd 91-117 dankzij onder meer 19 punten van LeBron James. 

Ook de Milwaukee Bucks konden deze nacht winnen. Zij namen het op in een kraker tegen de LA Clippers en het werd 100-105 voor de Bucks. Giannis Antetokounmpo was nog maar eens de uitblinker met 36 punten en 14 rebounds. 

Andere wedstrijden: 

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves: 118-99

Atlanta Hawks - Miami Heat: 99-109

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws