Topper in het oosten tussen de Toronto Raptors en Boston Celtics, ook LA Clippers en Milwaukee Bucks komen in actie
Nils Wens
| 0 reacties

Vannacht is er een topper in het oosten tussen de Toronto Raptors en de Boston Celtics

Topper in het oosten tussen de Toronto Raptors en Boston Celtics, ook LA Clippers en Milwaukee Bucks komen in actie
Foto: © photonews

Deze nacht is er een topper in de NBA. De Toronto Raptors nemen het om 1u Belgische tijd op tegen de Boston Celtics. Daarnaast spelen de LA Clippers deze nacht tegen de Washington Wizards en spelen de Milwaukee Bucks tegen de Memphis Grizzlies.

De Toronto Raptors kennen een wisselvallig seizoen. De ploeg van onder meer Lowry en Siakam telt 17 overwinningen en 18 nederlagen. De Boston Celtics doen het net iets beter met 18 overwinningen en 17 nederlagen. Mits een overwinning komen de Raptors dus naast de Celtics in het klassement. 

De LA Clippers konden de voorbije dagen niet winnen van de Milwaukee Bucks en de Boston Celtics en azen dus op revanche. Ze krijgen de kans om het goed te maken tegen de Washington Wizards, een ploeg dat de laatste weken beter aan het draaien is dankzij onder meer Westbrook en Beal. 

Bij de Milwaukee Bucks draait het de laatste tijd dan weer beter. De ploeg telt 21 overwinningen en 14 nederlagen, maar vannacht wacht een lastige klus voor Giannis Antetokounmpo en co. Ze nemen het op tegen de Memphis Grizzlies (16 overwinningen en 15 nederlagen). 

Andere wedstrijden: 

Detroit Pistons - New York Knicks

Denver Nuggets - Indiana Pacers

Miami Heat - New Orleans Pelicans

Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs

Golden State Warriors - Phoenix Suns

Sacramento Kings - Portland Trail Blazers

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws