Duidelijke overwinning voor LA Lakers tegen Golden State Warriors, ook zeges voor LA Clippers en Milwaukee Bucks
Nils Wens
| 0 reacties

De LA Lakers hebben deze nacht een grote overwinning geboekt tegen de Golden State Warriors

Duidelijke overwinning voor LA Lakers tegen Golden State Warriors, ook zeges voor LA Clippers en Milwaukee Bucks
Foto: © photonews

Er kwamen deze nacht heel wat sterke ploegen in actie in de NBA. Zo speelden de LA Lakers tegen de Golden State Warriors, maar ook de LA Clippers en de Milwaukee Bucks moesten deze nacht spelen.

De LA Lakers moeten het nog steeds zonder Anthony Davis doen, maar de ploeg had deze nacht geen problemen met de Golden State Warriors. Het werd 128-97 voor de LA Lakers dankzij onder meer een triple-double van LeBron James (22 punten, 10 rebounds en 11 assists). Daarnaast was Harrell goed voor 27 punten vanaf de bank.

Ook de LA Clippers konden winnen. Zij haalden het met 109-99 van de Dallas Mavericks. Kawhi Leonard was de uitblinker bij de Clippers met 22 punten, 8 rebounds en 7 assists. Bij de Mavericks haalde Doncic een triple-double (25 punten, 10 rebounds en 16 assists), maar het was dus niet voldoende voor de overwinning. 

De Milwaukee Bucks moesten het dan weer opnemen tegen de Washington Wizards en ook de Bucks kwamen niet in de problemen. Het werd 133-122 voor Milwaukee na 31 punten, 15 rebounds en 10 assists (triple-double) van Giannis Antetokounmpo. 

Andere wedstrijden:

Sacramento Kings - Charlotte Hornets: 116-122

San Antonio Spurs - Detroit Pistons: 109-99

New York Knicks - Brooklyn Nets: 112-117

Indiana Pacers - Denver Nuggets: 106-121

Memphis Grizzlies - Phoenix Suns: 99-122

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws