Nieuwe triple-double voor LeBron James in overwinning LA Lakers, Utah Jazz boekt overwinning in topper tegen Boston Celtics

Nils Wens
| 0 reacties
Nieuwe triple-double voor LeBron James in overwinning LA Lakers, Utah Jazz boekt overwinning in topper tegen Boston Celtics
Foto: © photonews

De LA Lakers hebben hun tweede overwinning op twee dagen kunnen boeken. Het werd 121-137 tegen de Minnesota Timberwolves. Daarnaast haalden de Utah Jazz het met 117-109 van de Boston Celtics. Hieronder vindt u deel één van de uitslagen van deze nacht.

De LA Lakers beginnen opnieuw vlot te winnen, ondanks de afwezigheid van Anthony Davis. Vannacht werd het 121-137 voor de Lakers dankzij onder meer een sterke prestatie van LeBron James. Hij was met 25 punten, 12 rebounds en 12 assists goed voor een triple-double. Ook Harrell was opnieuw goed met 25 punten van de bank. 

Om 00u30 Belgische tijd stond ook de topper tussen Utah Jazz en de Boston Celtics op het programma. De Jazz hadden iets goed te maken na hun nederlaag tegen de Golden State Warriors in de wedstrijd ervoor en ze deden nu wat ze moesten doen, want Utah won met 117-109 van Boston. Gobert (16 punten, 12 rebounds), Mitchell (21 punten) en Clarkson (20 punten van de bank) waren de uitblinkers bij de Jazz. 

Andere wedstrijd: 

Cleveland Cavaliers - Miami Heat: 98-113

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws