Brooklyn Nets blijven in het spoor van Philadelphia 76ers na nieuwe zege, opnieuw een nederlaag voor de Boston Celtics
Nils Wens
| 0 reacties

De Brooklyn Nets blijven in het oosten in het spoor van de Philadelphia 76ers

Brooklyn Nets blijven in het spoor van Philadelphia 76ers na nieuwe zege, opnieuw een nederlaag voor de Boston Celtics
Foto: © photonews

De Brooklyn Nets zijn op dreef in de NBA. Deze nacht hebben ze namelijk opnieuw een overwinning geboekt. De ploeg haalde het met 107-112 van de Minnesota Timberwolves. De Boston Celtics hebben dan weer verloren en moeten beginnen opletten voor hun plaats in de play-offs.

De Brooklyn Nets behoren tot één van de favorieten voor de titel en vannacht hebben ze dat nog eens bevestigd met een 107-112 overwinning tegen de Minnesota Timberwolves. Daardoor blijven ze wel op de tweede plaats in het oosten, maar ze komen dichter bij de Philadelphia 76ers. James Harden had met 38 punten, 11 rebounds en 13 assists een triple-double, terwijl ook Kyrie Irving zich toonde met 27 punten. 

Bij de Boston Celtics loopt het dan weer een stuk minder. De ploeg verloor deze nacht met 115-109 van de New Orleans Pelicans en daardoor staan ze nu op 23 overwinningen en 24 nederlagen. Boston staat nog wel op de zevende plaats in het oosten, maar alle ploegen liggen daar zeer dicht op elkaar. De play-offs zijn dus helemaal nog niet zeker voor de Celtics.

Andere wedstrijden: 

Memphis Grizzlies - Houston Rockets: 120-110

Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder: 127-106

Chicago Bulls - Golden State Warriors: 102-116

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws