LA Clippers doen gooi naar tweede plaats in het westen, Philadelphia 76ers krijgen gevaarlijke tegenstander tegenover zich
Nils Wens
| 0 reacties

De LA Clippers willen naar de tweede plaats springen in het westen

LA Clippers doen gooi naar tweede plaats in het westen, Philadelphia 76ers krijgen gevaarlijke tegenstander tegenover zich
Foto: © photonews

Komende nacht staan er vier wedstrijden op het programma in de NBA. Zo spelen de Philadelphia 76ers een topper tegen de Denver Nuggets en de LA Clippers zullen het opnemen tegen de Orlando Magic.

De Philadelphia 76ers (32 overwinningen, 14 nederlagen) staan nog aan de leiding in het oosten, maar de Brooklyn Nets (32 overwinningen, 15 nederlagen) komen wel gevaarlijk opzetten. Er kan dus maar beter gewonnen worden, maar met de Denver Nuggets krijgen ze een taaie klant tegenover zich. Denver staat op de vijfde plaats in het westen met 28 overwinningen en 18 nederlagen. 

De LA Clippers (32 overwinningen, 16 nederlagen) gaan dan weer op zoek naar hun zevende overwinning op rij. Zo zouden ze ook naast de Phoenix Suns (31 overwinningen, 14 nederlagen) kunnen komen in het klassement. Met de Orlando Magic krijgen de Clippers alvast een haalbare kaart. 

Daarnaast staan er nog twee andere matchen op het programma. Zo zullen de Charlotte Hornets (23 overwinningen, 22 nederlagen) het opnemen tegen de Washington Wizards (17 overwinningen, 28 nederlagen) en de Atlanta Hawks (23 overwinningen, 23 nederlagen) nemen het op tegen de Phoenix Suns. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws