Limburg domineert doorlopend tegen rechtstreeks concurrent en maakt einde aan slechte reeks
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Limburg domineert doorlopend tegen rechtstreeks concurrent en maakt einde aan slechte reeks
Foto: © photonews

Op paasmaandag stond er één wedstrijd in de Belgische competitie gepland. Limburg moest op eigen terrein aan de bak tegen Brussels en kon zich voor die opdracht wel opladen. Limburg was veruit de betere ploeg en stuurde de hoofdstedelingen met een duidelijke 87-62 huiswaarts.

Beide teams zaten vooraf niet bepaald in de beste flow. Zowel Limburg als Brussels hadden vier keer na mekaar verloren. Eén van die ploegen zou dus uit het dal krijgen en bij de tip-off was het duidelijk dat dat Limburg zou zijn. 

De troepen van coach Massot domineerden en zouden elk kwart winnend afsluiten. Bij de rust was het met een marge van negen punten nog speelbaar. In de tweede helft liep Limburg alleen nog maar verder uit en werd het een pijnlijke bedoening voor Brussels.

VIER MATCHEN MINDER

Wen Mukubu was met 19 punten de vlot scorende man bij Limburg. Benjamin Raymond deed het met 23 punten op persoonlijk vlak nog beter bij Brussels, maar koopt daar niets voor. Limburg nadert tot op één punt van Brussels in de stand, met ook nog vier matchen minder gespeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws