🎥 Milwaukee en LA Clippers doen wat van hen verwacht wordt en blijven jagen op top 2 in Conferences
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Milwaukee en LA Clippers winnen tegen respectievelijk Orlando en Detroit

🎥 Milwaukee en LA Clippers doen wat van hen verwacht wordt en blijven jagen op top 2 in Conferences
Foto: © photonews

Milwaukee en de LA Clippers zijn de nummers 3 in de Eastern en Western Conferences. Beide teams hebben dus nog meer zeges nodig om jacht te blijven maken op één van die eerste twee posities. In dat opzicht hebben Milwaukee en LA hun werk gedaan tegen Orlando en Detroit.

Milwaukee had zijn vorige drie matchen verloren en kon zich in Orlando geen nieuwe misstap permitteren. Die leek er ook geen enkel moment aan te komen. De thuisploeg vond zijn draai niet en werd getrakteerd op een stevige rammeling van bijna veertig punten. Na 48 minuten gaf het scorebord een eindstand van 87-124 aan.

De Clippers waren al aan een goed reeksje bezig en konden tegen Detroit rekenen op de straffe tandem Morris-George. Marcus Morris maakte 33 punten, Paul George 32. Meer dan genoeg scorend vermogen dus, al liet ook Detroit zich niet onbetuigd. Het kon finaal wel niet op tegen de Clippers, die wonnen met 131-124. De vijfde zege op rij voor LA Clippers.

Voorts waren er nog enkele opvallende uitslagen in de NBA. Denver zag een einde komen aan een reeks van acht zeges op rij, nadat Boston uitpakte met een 3-31-tussenspurt. Het leverde een eindscore op van 87-105. Een jumper van DeRozan op een halve seconde van het einde schonk San Antonio dan weer succes in Dallas (117-119).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws