Bekerfinalist Mechelen Kangoeroes heeft opvolger van coach Paul Vervaeck gevonden
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kristof Michiels neemt na dit seizoen taak van Vervaeck als coach van Mechelen over

Bekerfinalist Mechelen Kangoeroes heeft opvolger van coach Paul Vervaeck gevonden
Foto: © photonews

Het is bekend wie Paul Vervaeck (foto) gaat opvolgen als trainer van Kangoeroes Mechelen. Eerder werd al aangekondigd dat het contract van Vervaeck niet verlengd zou worden en de wegen tussen hem en de club zouden scheiden. Kristof Michiels neemt volgend seizoen over.

Dat heeft Mechelen Kangoeroes bevestigd aan verschillende media. Vervaeck was sinds 2018 aan de slag bij Mechelen. Hij loodste zijn ploeg dit seizoen naar de bekerfinale, maar de optie in zijn contract werd niet gelicht. Onder zijn leiding strandde Mechelen op slechts één puntje van bekerwinst.

In de competitie is het nog niet duidelijk welke richting het uitgaat. Mechelen staat voorlaatste, maar heeft wel beduidend minder matchen gespeeld dan nummers 3 tot 8. Vanaf volgend seizoen zal er sowieso een nieuwe wind door de club blazen met de aanstelling van Kristof Michiels als nieuwe trainer.

BELOFTEVOLLE COACH

De ervaring van Vervaeck wordt ingeruild voor een jonge, beloftevolle coach. Michiels was assistent-trainer bij Limburg United. Tony Van Den Bosch zal hem bijstaan als adviseur. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws