Herkansing voor LA Lakers en Utah Jazz deze nacht, ook LA Clippers komen in actie
Nils Wens
| 0 reacties

De LA Lakers en Utah Jazz hebben iets goed te maken na de nederlaag van voorbije nacht

Herkansing voor LA Lakers en Utah Jazz deze nacht, ook LA Clippers komen in actie
Foto: © photonews

De LA Lakers verloren de voorbije nacht van de New York Knicks, maar vannacht krijgen ze een kans om het goed te maken. Dan spelen ze tegen de Charlotte Hornets. Ook de Utah Jazz wil hun nederlaag van de voorbije nacht doorspoelen tegen de Oklahoma City Thunder.

Een nieuwe nacht en dus ook nieuwe wedstrijden in de NBA. Met de LA Lakers, Utah Jazz en LA Clippers komen er opnieuw heel wat sterke ploegen aan bod. De LA Lakers en Utah Jazz hebben wel iets goed te maken, want zij verloren de voorbije nacht hun wedstrijd. 

De LA Lakers hebben het moeilijk zonder LeBron James en Anthony Davis, maar vannacht zijn ze wel favoriet voor hun confrontatie met de Charlotte Hornets. Zij missen met LaMelo Ball namelijk één van hun sterspelers. 

Utah Jazz is dan weer nog steeds de leider in de NBA en zij willen die leiderspositie uiteraard verstevigen. Ze krijgen de kans om hun nederlaag van de voorbije nacht tegen de Washington. Wizards goed te maken tegen de Oklahoma City Thunder. 

Tenslotte is het ook uitkijken naar de LA Clippers en de Phoenix Suns. Zij staan op de derde en tweede plaats in het westen en hopen op een nieuwe uitschuiver van de Utah Jazz. De Clippers spelen tegen de Indiana Pacers (match vanaf 1u30 live te volgen op Eleven Sports), terwijl de Suns het opnemen tegen de Miami Heat. 

Andere wedstrijden: 

Atlanta Hawks - Toronto Raptors

Boston Celtics - Portland Trail Blazers

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws