Kraker tussen LA Clippers en Phoenix Suns op het programma in de NBA, ook LA Lakers en Utah Jazz spelen deze nacht
Nils Wens
| 0 reacties

Met de LA Clippers en Phoenix Suns staan de nummers drie en twee in het westen tegenover elkaar

Kraker tussen LA Clippers en Phoenix Suns op het programma in de NBA, ook LA Lakers en Utah Jazz spelen deze nacht
Foto: © photonews

In het westen staat vannacht een absolute topper op het programma. De LA Clippers, de derde in het klassement, nemen het op tegen de Phoenix Suns, de nummer twee in het westen. Met de Jazz, Nuggets en LA Lakers komt de volledige top vijf in het westen in actie.

De fans van de ploegen in het westen van de NBA hebben iets om naar uit te kijken, want vandaag komt de volledige top 5 in actie. Met de LA Clippers en Phoenix Suns staan zelfs de nummers drie en twee tegenover elkaar in een echte kraker. 

De Utah Jazz zou wel eens kunnen profiteren van een nederlaag van één van deze twee ploegen door verder uit te lopen in het klassement. Dan zal de ploeg wel moeten winnen tegen de Sacramento Kings. 

De Denver Nuggets moeten er dan weer alles aan doen om de LA Lakers op een ruimte afstand te houden. Denver, de nummer vier in het westen, speelt tegen de New Orleans Pelicans terwijl de LA Lakers het zullen opnemen tegen de Washington Wizards. 

Oosten

Ook.in het oosten is het naar verschillende wedstrijden uitkijken. Zo staan met de Atlanta Hawks en Philadelphia 76ers de nummers vijf en twee tegenover elkaar. De Boston Celtics, de nummer zes in het oosten, kan na drie nederlagen nog wel eens een overwinning gebruiken en zij spelen tegen de Charlotte Hornets. 

Verder is het ook uitkijken naar de New York Knicks. De huidige nummer vier in het oosten is aan een geweldig seizoen bezig en willen vandaag opnieuw bevestigen en de zege binnenhalen tegen de Chicago Bulls. 

Andere wedstrijden: 

Orlando Magic - Cleveland Cavaliers

San Antonio Spurs - Miami heat

Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws