Plaatsen de Phoenix Suns zich voor de NBA Finals of is er opnieuw een comeback van de LA Clippers in de maak?

Nils Wens
| 0 reacties
Plaatsen de Phoenix Suns zich voor de NBA Finals of is er opnieuw een comeback van de LA Clippers in de maak?
Foto: © photonews

Vannacht staat er in de Western Conference Finals de zesde wedstrijd tussen de Phoenix Suns en de LA Clippers op het programma. De Phoenix Suns staan 3-2 voor, maar de Clippers staan in deze play-offs bekend als de ploeg van de comeback.

De LA Clippers hadden het zowel tegen de Dallas Mavericks als tegen de Utah Jazz niet onder de markt in de play-offs. Tegen beide ploegen hadden ze een zevende game nodig en als ze zich willen plaatsen voor de NBA Finals, zullen ze ook vandaag een zevende game moeten afdwingen. 

De Phoenix Suns kunnen vannacht namelijk een einde maken aan de Western Conference Finals als ze winnen van de LA Clippers. Het is voorlopig 3-2 voor de Suns, dus met nog één overwinning plaatst Phoenix zich voor de NBA Finals. 

Toch zullen de Clippers zich nog niet gewonnen geven. Ook tegen de Mavericks en de Jazz stonden ze achter in de series, dus ze weten hoe ze een comeback moeten maken. Vanaf vannacht kunnen de Clippers ook opnieuw rekenen op Kawhi Leonard, die geblesseerd was de voorbije dagen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws