Heel wat topclubs komen vannacht in actie in de NBA: LA Lakers, LA Clippers, maar ook de Milwaukee Bucks en de Brooklyn Nets

Nils Wens
| 0 reacties
Heel wat topclubs komen vannacht in actie in de NBA: LA Lakers, LA Clippers, maar ook de Milwaukee Bucks en de Brooklyn Nets
Foto: © photonews

Er komen vannacht heel wat topploegen in actie in de NBA. Zo spelen de LA Lakers voor de tweede nacht op rij, maar ook de LA Clippers, Milwaukee Bucks en de Brooklyn Nets moeten vol aan de bak.

De LA Lakers krijgen vannacht een mooie kans om een derde overwinning op rij te boeken. LeBron James en co nemen het namelijk op tegen de Oklahoma City Thunder. Oklahoma heeft haar start compleet gemist met 0 overwinningen en 4 nederlagen. 

De LA Clippers hebben nog iets goed te maken, want de ploeg van onder meer Paul George staat voorlopig op één overwinning en twee nederlagen. Vannacht volgt een match tegen de Cleveland Cavaliers. De Phoenix Suns, nog een topclub in het westen, spelen dan weer tegen de Sacramento Kings. 

In het oosten komen ook heel wat sterke ploegen aan bod. De Milwaukee Bucks spelen tegen de Minnesota Timberwolves, de Brooklyn Nets krijgen de Miami Heat als tegenstander en de Boston Celtics nemen het op tegen de Washington Wizards. 

Andere wedstrijden: 

Charlotte Hornets - Orlando Magic

Indiana Pacers - Toronto Raptors

Atlanta Hawks - New Orleans Pelicans

Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws