Enkele krakers in de NBA vannacht: clash tussen Stephen Curry tegen Kevin Durant, Philadelphia 76ers spelen tegen Utah Jazz

Enkele krakers in de NBA vannacht: clash tussen Stephen Curry tegen Kevin Durant, Philadelphia 76ers spelen tegen Utah Jazz
Foto: © photonews

De Golden State Warriors en de Brooklyn Nets zijn misschien wel de beste ploegen op het moment in de NBA en vannacht komt er een eerste clash tussen de twee topploegen. Daarnaast spelen de Philadelphia 76ers tegen de Utah Jazz en nemen de San Antonio Spurs het op tegen de LA Clippers.

Na een minder seizoen zijn de Golden State Warriors helemaal terug. De ploeg won dit seizoen al 11 wedstrijden en verloor er slechts nog maar twee. Vannacht krijgen ze wel een echte test, want dan nemen Stephen Curry en co het op tegen de Brooklyn Nets van James Harden en Kevin Durant. De Nets staan dit seizoen op 10 overwinningen en 4 nederlagen. 

Daarnaast staat nog een andere topper op het programma, want de Philadelphia 76ers zullen het opnemen tegen de Utah Jazz. De 76ers hebben voorlopig 8 zeges en 6 nederlagen, terwijl de Jazz op 8 overwinningen en 5 nederlagen staan. 

De laatste wedstrijd van deze nacht gaat tussen de San Antonio Spurs en de LA Clippers. De Spurs hebben hun start compleet gemist met 4 overwinningen en 9 nederlagen, terrwijl de Clippers het nog wel goed doen zonder de geblesseerde Kawhi Leonard met voorlopig 8 zeges en 5 nederlagen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws