🎥 Golden State - met dank aan Curry - en Utah delen oplawaai uit in toppers, Charleroi neemt revanche

Golden State - met dank aan Curry - en Utah delen oplawaai uit in toppers, Charleroi neemt revanche

🎥 Golden State - met dank aan Curry - en Utah delen oplawaai uit in toppers, Charleroi neemt revanche
Foto: © photonews

In een topper een oplawaai uitdelen: dan maak je pas echt een statement. Golden State en Utah hebben dat goed begrepen. Bij Golden State nam Stephen Curry het voortouw met 37 punten. Brooklyn was er bijgevolg aan voor de moeite. Utah trakteerde Philadelphia op een pak rammel.

Brooklyn, de titelfavoriet voor aanvang van het seizoen, tegen Golden State, de ploeg die tot dusver het meeste indruk maakte: het was een tot de verbeelding sprekende affiche. Van spanning was er echter geen sprake. Daarvoor waren Curry en zijn ploegmaats te sterk. Brooklyn kon geen vuist maken op eigen terrein: het werd 99-117.

Utah kende dus geen enkele moeite met een zwaar gehavend Philadelphia. Philly gaat gebukt onder de blessures en leed al zijn vijfde nederlaag op rij. Utah domineerde de volledige match en won met 120-85. Ook de LA Clippers hebben er weer een zege bij: ze klopten San Antonio met 106-92.

Ook in eigen land stond er een wedstrijd op het menu: de inhaalmatch Charleroi - Leuven. Charleroi werd enkele weken geleden nog uitgeschakeld in de beker door Leuven, maar kon deze keer uitpakken met een paar ferme tussenspurten. Het leverde een 75-65-overwinning op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws