๐ŸŽฅ Golden State - met dank aan Stephen Curry - en Milwaukee boeken al hun zevende overwinning op rij

Golden State en Milwaukee zijn op dreef: beide teams boekten hun zevende overwinning op rij. Curry heeft er een groot aandeel in dat Golden State dit seizoen opnieuw zijn beste basketbal speelt. Hij was ook de drijvende kracht bij het bezoek aan de LA Clippers.

Zonder de geblesseerde Kawhi Leonard hebben de Clippers het moeilijk om de verwachtingen in te lossen. Ze hielden het wel spannend tot de eindfase van het derde kwart, maar nadien nam Golden State nog vlot afstand. De 33 punten van Stephen Curry loodsten de Warriors naar een duidelijke zege, terwijl de Clippers te weinig offensieve wapens hadden. Eindstand: 90-105.

Golden State is al op toerental sinds het begin van het seizoen. Bij Milwaukee duurde het iets langer, maar het haalt nu toch ook een prima niveau. De verplaatsing naar Indiana bezorgde Milwaukee weinig problemen. Vrij eenvoudig haalden de Bucks hun zevende overwinning op rij binnen met 100-118.

Er stonden voorbije nacht nog drie andere duels op het programma in de NBA. De LA Lakers klopten Detroit met 110-106 en hebben nu de helft van hun wedstrijden gewonnen. Toronto moest thuis de duimen leggen tegen Boston met 97-109. Memphis verwende zijn publiek dan weer wel door Sacramento kansloos huiswaarts te sturen met 128-101.