NBA: klassieker tussen Boston Celtics en LA Lakers op het programma, de Brooklyn Nets nemen het op tegen Luka Doncic

NBA: klassieker tussen Boston Celtics en LA Lakers op het programma, de Brooklyn Nets nemen het op tegen Luka Doncic
Foto: © photonews

Er staat vannacht een echte klassieker op het programma in de NBA. De Boston Celtics nemen het namelijk op tegen de LA Lakers. Daarnaast spelen de Brooklyn Nets tegen de Dallas Mavericks en de New York Knicks tegen de San Antonio Spurs.

De Brooklyn Nets zijn met 16 zeges en 7 nederlagen aan een goed seizoen bezig en vannacht volgt een topper tegen de Dallas Mavericks van onder meer Luka Doncic. Dallas zit aan 11 overwinningen en 11 nederlagen. De wedstrijd staat gepland om 1u30 Belgische tijd en is live te volgen op Eleven

De New York Knicks zijn ook goed bezig dit seizoen en vannacht krijgen ze de kans om hun record op 12 overwinningen en 12 nederlagen te zetten, waardoor ze terug dus in balans zouden staan. Ze moeten dan wel voorbij de San Antonio Spurs (8 overwinningen, 14 nederlagen). 

Tenslotte is er nog een echte klassieker, want om 4u Belgische tijd nemen de Boston Celtics en de LA Lakers het tegen elkaar op. Boston doet het voorlopig iets beter dit seizoen met 13 zeges en 11 nederlagen, terwijl de LA Lakers 12 overwinningen tellen, maar ook 12 nederlagen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws