NBA: topper tussen Boston Celtics en Phoenix Suns, haalbare kaart voor LA Lakers en Trae Young en co moeten op bezoek bij de Brooklyn Nets

NBA: topper tussen Boston Celtics en Phoenix Suns, haalbare kaart voor LA Lakers en Trae Young en co moeten op bezoek bij de Brooklyn Nets
Foto: © photonews

Na nederlagen tegen de LA Lakers en de LA Clippers hebben de Boston Celtics iets recht te zetten. Een makkelijke opgave zal het echter niet worden, want met de Phoenix Suns komt Boston een ploeg in topvorm tegen.

De Boston Celtics zijn matig aan het seizoen begonnen met 13 overwinningen en even veel nederlagen, maar na de voorbije twee nederlagen (tegen de twee ploegen uit Los Angeles) zouden ze graag nog eens winnen. Makkelijk wordt het vannacht echter niet, want de Phoenix Suns zijn met 20 zeges en 4 nederlagen aan een indrukwekkend seizoen bezig. 

De LA Lakers verloren de voorbije nacht van de Memphis Grizzlies, maar vannacht krijgen ze een kans om het recht te zetten. De sterrenploeg met onder meer LeBron James, Anthony Davis en Russell Westbrook nemen het namelijk op tegen de Oklahoma City Thunder. 

Een andere match om naar uit te kijken is die tussen de Brooklyn Nets en de Atlanta Hawks. De Nets zijn favoriet voor deze wedstrijd met sterren als James Harden en Kevin Durant, maar toch zullen ze de Hawks en dan vooral Trae Young in de gaten moeten houden. 

Andere wedstrijden: 

Milwaukee Bucks - Houston Rockets

Dallas Mavericks - Indiana Pacers

Sacramento Kings - Charlotte Hornets

New York Knicks - Toronto Raptors

Cleveland Cavaliers - Minnesota Timberwolves

Detroit Pistons - New Orleans Pelicans

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws