NBA: topper tussen Boston Celtics en Philadelphia 76ers, ook Golden State Warriors en Utah Jazz komen in actie

NBA: topper tussen Boston Celtics en Philadelphia 76ers, ook Golden State Warriors en Utah Jazz komen in actie
Foto: © photonews

Er staan deze avond opnieuw enkele wedstrijden op het programma in de NBA. Zo volgt er onder meer een topper tussen de Boston Celtics en de Philadelphia 76ers, terwijl ook de Golden State Warriors en Utah Jazz een wedstrijd moeten afwerken.

De Boston Celtics en Philadelphia 76ers zijn beide aan een goed seizoen bezig in het oosten. Beide ploegen staan namelijk op 15 zeges en 15 nederlagen, waardoor ze aan elkaar gewaagd zullen zijn deze nacht. 

De Utah Jazz, die voorlopig aan 20 overwinningen en 9 nederlagen zitten, krijgen ook een taaie klant voorgeschoteld, want ze nemen het op tegen de Charlotte Hornets van LaMelo Ball. Charlotte zit aan 16 zeges en 16 nederlagen. 

De Golden State Warriors krijgt het iets eenvoudiger met de Sacramento Kings, terwijl ook de Chicago Bulls en de LA Clippers in actie komen. Chicago speelt tegen de Houston Rockets, terwijl de LA Clippers de San Antonio Spurs zullen bekampen. Tenslotte is er ook nog een wedstrijd tussen de Oklahoma City Thunder en de Memphis Grizzlies. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws