Laatste wedstrijden in de NBA voor kleine rustpauze door kerstavond: Golden State Warriors, Milwaukee Bucks en LA Lakers komen in actie

Laatste wedstrijden in de NBA voor kleine rustpauze door kerstavond: Golden State Warriors, Milwaukee Bucks en LA Lakers komen in actie
Foto: © photonews

Morgen staat een kleine pauze in de NBA op het programma, want door kerstavond zullen er namelijk geen wedstrijden gespeeld worden. Vanavond en op Kerstmis zelf zal er wel gewoon gespeeld worden.

Vanavond en vannacht wachten nog heel wat wedstrijden. Zo staat er bijvoorbeeld een kraker tussen de Milwaukee Bucks en de Dallas Mavericks op het programma. Het is een wedstrijd tussen Giannis Antetokounmpo en Luka Doncic. 

De Philadelphia 76ers, met man in vorm Joel Embiid, nemen het dan weer op tegen de Atlanta Hawks van Trae Young. De Phoenix Suns, de beste ploeg in de NBA op dit moment, speelt tegen de Oklahoma City Thunder. 

En dan zijn er nog de Golden State Warriors en de LA Lakers. De Warriors krijgen vannacht een lastige tegenstander met de Memphis Grizzlies, terwijl de Lakers normaal gezien zouden moeten kunnen winnen van de San Antonio Spurs. 

Andere wedstrijden: 

Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers (uitgesteld)

Minnesota Timberwolves - Utah Jazz

Charlotte Hornets - Denver Nuggets

Washington Wizards - New York Knicks

Detroit Pistons - Miami Heat

Houston Rockets - Indiana Pacers

New Orleans Pelicans - Orlando Magic

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws