NBA: LA Lakers op zoek naar eerherstel tegen ploeg van ex-speler Antwerp Giants, Golden State Warriors staan voor lastige wedstrijd

Nils Wens
| 0 reacties
NBA: LA Lakers op zoek naar eerherstel tegen ploeg van ex-speler Antwerp Giants, Golden State Warriors staan voor lastige wedstrijd
Foto: © photonews

Het draait de laatste weken iets minder bij de LA Lakers. Het sterrenteam heeft voorlopig 16 overwinningen en 18 nederlagen, maar vannacht gaan de troepen van LeBron James wel op zoek naar een nieuwe zege.

De LA Lakers krijgen namelijk een haalbare kaart voorgeschoteld. Ze zullen het opnemen tegen de Houston Rockets, de ploeg van Jae'Sean Tate (ex-speler Antwerp Giants). De Rockets hebben dit seizoen 10 overwinningen en 24 nederlagen. 

Wie ook in actie komt vannacht, is de Golden State Warriors. De ploeg van Stephen Curry krijgt een lastige tegenstander voorgeschoteld met de Denver Nuggets. Met Denver, de ploeg van sterspeler Nikola Jokic, ben je namelijk nooit klaar. 

Andere ploegen om vannacht naar uit te kijken, zijn de Milwaukee Bucks en Philadelphia 76ers. Milwaukee speelt tegen de Orlando Magic, terwijl Philadelphia het zal opnemen tegen de Toronto Raptors. Nog in het oosten staat een topper tussen de Washington Wizards en de Miami Heat op het programma. 

Andere wedstrijden:

New York Knicks - Minnesota Timberwolves

Cleveland Cavaliers - New Orleans Pelicans

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws