NBA: kraker tussen Golden State Warriors en Memphis Grizzlies, Phoenix Suns willen profiteren van eventuele misstap Golden State

NBA: kraker tussen Golden State Warriors en Memphis Grizzlies, Phoenix Suns willen profiteren van eventuele misstap Golden State
Foto: © photonews

Deze nacht staat er in de NBA een echte topper op het programma. De Golden State Warriors zullen het namelijk opnemen tegen de Memphis Grizzlies. Daarnaast komen ook onder meer de Phoenix Suns, Chicago Bulls en LA Clippers in actie.

De Golden State Warriors staan op een gedeelde eerste plaats in het westen met 30 overwinningen en 9 nederlagen, maar vannacht wacht een moeilijke tegenstander voor Golden State. Ze nemen het namelijk op tegen de Memphis Grizzlies. Memphis doet het uitstekend dit seizoen met 28 overwinningen en 14 nederlagen. Met Curry en Morant staan twee spelers in grote vorm tegenover elkaar. 

De Phoenix Suns hebben net zoals de Golden State Warriors 30 zeges en 9 nederlagen en hopen vannacht dus op een misstap van Golden State. De Suns zelf krijgen met de Toronto Raptors een haalbare kaart voorgeschoteld. 

Andere leuke ploegen die in actie komen, zijn de Chicago Bulls en de LA Clippers. De Chicago Bulls zullen het opnemen tegen de Detroit Pistons, terwijl de Clippers voor een wedstrijd staan tegen de Denver Nuggets. 

Andere wedstrijden: 

Oklahoma City Thunder - Washington Wizards

Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws