BNXT play-offs: Okapi Aalst, Limburg United en de Antwerp Giants gaan een ronde verder
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

Okapi Aalst, Limburg United en de Antwerp Giants gaan door naar de volgende ronde in de BNXT play-offs

BNXT play-offs: Okapi Aalst, Limburg United en de Antwerp Giants gaan een ronde verder
Foto: © photonews

De Antwerp Giants, Okapi Aalst en Limburg United gaan naar de volgende ronde van de BNXT play-offs. Ook Feyenoord mag een ronde verder.

In de 2e ronde van de BNXT play-offs hadden Okapi Aalst en de Antwerp Giants al bijna gewonnen spel. Ze hadden de heenwedstrijd allebei ruim gewonnen. Aalst won ook zijn terugwedstrijd makkelijk van Aris Leeuwarden: 83-67. De Giants verloren wel nog thuis van Phoenix Brussels met 85-92, maar doordat ze de heenwedstrijd met 32 punten verschil hadden gewonnen, was die verliespartij geen probleem. 

Limburg United won de heenwedstrijd met 9 punten verschil tegen Spirou Charleroi. Ze moesten dus nog opletten in Charleroi, maar ze hadden de hele wedstrijd onder controle en na een sterk 3e quarter was de zege en dus de kwalificatie voor de volgende ronde binnen: 61-76. 

Ook was er nog een Nederlands duel. Feyenoord en Basket Academie Limburg stonden tegenover elkaar. Feyenoord won de terugwedstrijd met 90-69 en plaatste zich zo voor de volgende ronde. De heenwedstrijd hadden ze namelijk met 1 punt verloren. 

In de volgende ronde moeten de Giants tegen Landstede spelen. Bergen speelt tegen Feyenoord. Limburg United komt uit tegen Donar Groningen. Okapi weet nog niet tegen wie zullen moeten spelen. De Leuven Bears en Kangoeroes Mechelen moeten nog tegen elkaar spelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws