šŸŽ„ De Miami Heat nemen in wedstrijd 3 het thuisvoordeel terug
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

In wedstrijd 3 winnen de Miami Heat en nemen ze zo opnieuw het thuisvoordeel

šŸŽ„ De Miami Heat nemen in wedstrijd 3 het thuisvoordeel terug
Foto: © photonews

De Miami Heat hebben afgelopen nacht de 3e wedstrijd in de Eastern Conference Finals gewonnen. Ze waren met 103-109 te sterk voor de Boston Celtics en hebben zo weer het thuisvoordeel.

Na 2 wedstrijden stond het 1-1 tussen de Miami Heat en de Boston Celtics. Voor de 3e wedstrijd gingen de serie voor de 1e keer naar Boston. 

Daar namen de Heat de wedstrijd meteen in handen. Na 1 quarter stond het al 18-39. Vanaf dan was het voor de Heat vooral zaak om de match te consolideren. Al probeerden de Celtics korter te komen. Dat lukte hen ook. Op 2'40" van het einde stonden ze opeens op 1 punt van de Heat, maar de Celtics konden er nooit overgaan. De Heat liepen weer uit en wonnen zo met 103-109. 

Bij de Heat was Bam Adebayo de grote man met 31 punten en 10 rebounds. Ook deelde hij 6 assists uit en pakte hij 4 steals. Bij de Celtics waren er de 40 punten van Jaylen Brown, maar die waren niet voldoende. De Heat staat nu 2-1 voor en hebben opnieuw het thuisvoordeel. De volgende wedstrijd is maandagnacht. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws