🎥 De Golden State Warriors winnen overtuigend de 2e wedstrijd
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

In de 2e wedstrijd stellen de Golden State Warriors overtuigend en stellen ze orde op zaken

🎥 De Golden State Warriors winnen overtuigend de 2e wedstrijd
Foto: © photonews

De Golden State Warriors hebben gelijkgemaakt. Ze wonnen de 2e wedstrijd van de NBA Finals overtuigend van de Boston Celtics.

De 1e wedstrijd hadden de Boston Celtics op het veld van de Golden State Warriors gewonnen. Zo namen ze het thuisvoordeel over. Het was dus zaak voor de Warriors om de 2e wedstrijd te winnen, zodat de Celtics niet met 0-2 voorsprong terug naar Boston zouden terugkeren voor hun 2 thuiswedstrijden. 

In het 1e quarter stonden de Celtics bijna heel de tijd voor, maar de Warriors konden net voor het einde nog op voorsprong komen. Beide ploegen konden in het 2e quarter moeilijk scoren. Het ging enkele keren haasje over,maar bij de rust stonden de Warriors uiteindelijk 2 punten voor. 

Na de rust was er een totaal ander beeld. De Warriors zetten een sterk 3e quarter neer en stonden meer dan 20 punten voor. De Celtics konden die achterstand niet meer goedmaken en zo wonnen de Warriors met 107-88. 

Bij de Warriors was Stephen Curry topscorer met 29 punten, dankzij onder meer 5 driepunters. Jordan Poole maakte 17 punten. Jayson Tatum was topscorer van de Celtics met 28 punten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws