Emma Meesseman en Julie Allemand lijden met Chicago Sky een nipte nederlaag

Altijd zuur om een nipte nederlaag te moeten verwerken. Voor Meesseman en Allemand is dat niet anders. Zij trokken met Chicago Sky dus eens aan het kortste eind.

Zo heel vaak gebeurt dat niet, want Chicago Sky staat op een verdienstelijke derde plaats in de WNBA. Ook bij de verplaatsing naar Indiana zag het er aanvankelijk naar uit dat Chicago met de zege aan de haal zou gaan. Bij de rust stond de ploeg uit de staat Illinois nog 13 punten voor (37-50).

ALLEMAND TEGEN EX-PLOEG

De thuisploeg dichtte die kloof nog helemaal in de tweede helft en zorgde zo voor een spannende slotfase. Daarin haalde Indiana Fever, overigens de ex-ploeg van Julie Allemand, het nipt. Indiana hield met 89-87 de punten thuis.

Allemand scoorde op het terrein van haar vorige Amerikaanse werkgever wel haar eerste punten voor Chicago. Ze liet 3 punten en 3 assists optekenen. Ook Emma Meesseman leverde haar bijdrage, met 12 punten, 8 rebounds en 12 assists. Deze cijfers volstonden echter niet voor de overwinning.