Chicago Sky wint nu ook nagelbijter met dank aan uitblinkster Meesseman en mag al zeker naar de play-offs

Chicago Sky wint nu ook nagelbijter met dank aan uitblinkster Meesseman en mag al zeker naar de play-offs
Foto: © photonews

Chicago Sky blijft de overwinningen opstapelen. Emma Meesseman eist een steeds belangrijkere rol op. Chicago is nu al zeker van een ticket voor de play-offs.

Door de afwezigheid van Vandersloot (hersenschudding) zijn de ogen bij Chicago Sky nu nog meer gericht op Emma Meesseman. Zij nam haar verantwoordelijkheid in de thuiswedstrijd tegen Seattle volledig op. Met 16 punten, 10 rebounds en 6 assists kon Meesseman een indrukwekkende balans voorleggen. Ze werd dan ook verkozen tot speelster van de wedstrijd.

Ook Julie Allemand verscheen aan de tip-off. Haar bijdrage bestond uit 4 punten, 2 rebounds en 2 assists. Bij één van haar scores verzilverde Allemand met een lay-up een botsende pass van Meesseman, zoals hieronder te zien is. Op dat moment werd het 69-60.

Seattle gaf echter niet af en maakte het spannend tot het einde. Chicago Sky hield het hoofd koel en sleepte de overwinning eruit met 78-74. Een vijfde opeenvolgende zege op rij voor de leider. Chicago is nu al zeker dat het de competitie zal eindigen bij de beste acht en dus de play-offs zal spelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws