Emma Meesseman en co hangen tegen de Connecticut Sun de bordjes weer gelijk

De Chicago Sky hangen tegen de Connecticut Sun de bordjes weer gelijk

Emma Meesseman en co hangen tegen de Connecticut Sun de bordjes weer gelijk
Foto: © photonews

De Chicago Sky hebben het in de WNBA Playoffs weer gelijkgemaakt tegen de Connecticut Sun. In game 2 werd het 85-77.

In game 1 lieten de Chicago Sky zich nog verrassen tegen de Connecticut Sun. In game 2 werd het snel duidelijk dat dat niet meteen zal gebeuren. De Sky namen meteen de leiding en stonden na het 1e quarter met 24-14 voor. De Sun probeerden eerst nog langszij te komen, maar de Sky breidden daarna hun voorsprong uit. Bij de rust stond het 47-32. 

De 2e helft begon rommelig. Langs beide kanten waren er missers. Uiteindelijk begonnen de shots weer te vallen en de Sky behielden hun voorsprong: 65-48. In het laatste quarter leek het nog even de verkeerde kant uit te gaan voor de Sky. De Sun kwam terug tot minder dan 10 punten, maar een time-out speelden ze de wedstrijd uit: 85-77. 

Bij de Sky was het een collectief sterke prestatie. Candace Parker was topscorer met 22 punten. Emma Meesseman maakte 14 punten en plukte 7 rebounds. Julie Allemand was goed voor 2 punten en 2 assists. Courtney Vandersloot had in game 1 niet haar dagje, maar in game 2 was ze wel op de afspraak. Ze leidde haar ploeg met 10 punten en 8 assists. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws