Oostende kan voorsprong in het slot niet vasthouden en wacht dus nog op eerste zege in Champions League

De eerste zege in de Champions League is er voor Oostende ook op speeldag 2 niet gekomen. Oostende stak daar nochtans wel zijn hand naar uit.

De kustploeg trok richting Israël voor een ontmoeting met Hapoel Holon. Het scorend vermogen bij Oostende kwam al vroeg in de wedstrijd naar boven. Het was een evenwichtige partij en bij de rust kon het echt nog alle kanten op. Met 40-40 prijkte een gelijke stand op het scorebord na twee kwarts.

STERK DERDE KWART

Vooral Breein Tyree nam Oostende op sleeptouw en in het derde kwart gingen de bezoekers wel heel vlot scoren. Ze wonnen dat ook met 21-27 en begonnen dus aan de laatste tien minuten met een voorsprong van zes punten.

Helaas konden ze die bonus niet vasthouden, want Hapoel eindigde het sterkst en zette de scheve situatie nog recht. Eindstand: 88-83. De 31 punten van Joe Ragland gaven mee de doorslag. Dan maar die eerste zege pakken op de derde speeldag: op 26 oktober trekt Oostende naar het Poolse Legia Warschau.