๐ŸŽฅ Milwaukee blijft ongeslagen na spannend duel, ook zeges voor Brooklyn (dankzij KD), Philadelphia en Clippers

๐ŸŽฅ Milwaukee blijft ongeslagen na spannend duel, ook zeges voor Brooklyn (dankzij KD), Philadelphia en Clippers
Foto: © photonews

Milwaukee blijft als enige team ongeslagen, al was het wel even spannend. Met Brooklyn, Philadelphia en de LA Clippers wisten ook andere topploegen te winnen.

Milwaukee ontving Detroit en werd door de Pistons erg op de proef gesteld. Antetokounmpo leverde met 31 punten wel zoals steeds zijn bijdrage. Anderen moesten in het slot het verschil maken. Bij 105-105 zorgde Holiday met een driepunter in de slotminuut voor de beslissende score. De vrijworpen van Lopez deden de rest. Milwaukee haalde het zo met 110-108 en komen voorlopig het seizoen nog door zonder nederlaag.

Dat kan allerminst gezegd worden van Brooklyn en Philadelphia, twee andere ambitieuze teams uit de Eastern Conference. Die hebben met een tegenvallend seizoensbegin te maken, maar tonen tekenen van beterschap. De 36 punten van Kevin Durant hielpen Brooklyn om de maat te nemen van Indiana met 116-109. Philadelphia ging zonder de zieke Embiid winnen in Washington met 111-118.

In de Western Conference hadden de LA Clippers dan weer een sterke Paul George nodig. Die maakte niet enkel 35 punten, maar ook de winnende basket tegen Houston Rockets. De ploeg uit LA trok zo nipt aan het langste eind met 95-93.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws