🎥 Zorgen bij de Brooklyn Nets: op het veld draait het vierkant, Steve Nash ontslagen en Kyrie Irving zorgt weer voor controverse

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
🎥 Zorgen bij de Brooklyn Nets: op het veld draait het vierkant, Steve Nash ontslagen en Kyrie Irving zorgt weer voor controverse
Foto: © photonews

In de NBA loopt het momenteel niet goed voor de Brooklyn Nets. Tegen de Chicaco Bulls zijn ze al tegen hun 6e nederlaag aangelopen.

Nog voor het seizoen begon waren er al problemen bij de Brooklyn Nets. Kevin Durant wou weg, maar wou dan opeens weer blijven. Tegelijk ging hij in de clinch met het sportieve beleid en head coach Steve Nash. Het wou niet meer met hen samenwerken. 

Het was wachten vooraleer het tijdens het seizoen zou ontploffen. Dat lijkt begin november al te gebeuren. Nog voor de wedstrijd tegen de Chicago Bulls werd Nash alsnog ontslagen. Op dat moment hadden de Nets 2 wedstrijden gewonnen en 5 verloren.

De Nets hebben mogelijk al een opvolger klaar. Ime Udoka zou volgens Adrian Wojnarowski de volgende coach worden. Bij Udoka is er wel enige controverse. De trainer van de Boston Celtics werd door zijn club tijdens het tussenseizoen voor een jaar op non-actief gezet. Dat vanwege grensoverschrijdend gedrag. 

Ook zorgde Kyrie Irving een paar dagen geleden opnieuw voor controverse. Hij maakte op Instagram propaganda voor een antisemitische film. Vorig seizoen speelde hij een groot deel van de wedstrijden niet, omdat hij zich niet wou laten vaccineren. 

Tegen de Bulls leken de Nets te gaan winnen. Een groot deel van de wedstrijd stonden ze voor, maar in het laatste quarter ontbond Zach Lavine zijn duivels. HIj scoorde dan 20 van zijn 28 punten. Zo leidde hij de Bulls naar de overwinning: 99-108. 

ANDERE UITSLAGEN VAN AFGELOPEN NACHT

Miami Heat - Golden State Warriors: 116-109

Oklahoma City Thunder - Orlando Magic: 116-108

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves: 116-107

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws