🎥 Geen zege voor Ben Simmons bij zijn terugkeer naar Philadelphia, de Sacramento Kings winnen hun 7e wedstrijd op rij

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
🎥 Geen zege voor Ben Simmons bij zijn terugkeer naar Philadelphia, de Sacramento Kings winnen hun 7e wedstrijd op rij
Foto: © photonews

De Sacramento Kings hebben hun 7e wedstrijd op rij gewonnen. Daarnaast was er ook nog de terugkeer van Ben Simmons naar Philadelphia. Met de Brooklyn Nets verloor hij tegen de 76ers.

Veel fans van de Philadelphia 76ers zullen al naar deze match uitgekeken hebben. Ben Simmons speelde voor het eerst sinds zijn transfer naar de Brooklyn Nets in Philadelphia. Simmons stond heel de wedstrijd in de schijnwerpers en werd heel de tijd uitgejouwd. Ondanks dat speelde hij nog een degelijke partij en kwam hij uit op 11 punten, 7 rebounds, 11 rebounds, 3 steals en 3 blocks. 

De Nets verloren uiteindelijk met 115-106. Nochtans speelden de Sixers zonder sterspelers James Harden en Joel Embiid, maar via Tobias Harris (24 punten), De'Anthony Melton (22) en Paul Reed (19) konden ze wel de zege veiligstellen.

In het Westen blijven de Sacramento Kings het goed doen. Tegen de Memphies Grizzlies wonnen ze al hun 7e wedstrijd op rij. Hun langste winning streak sinds 2004. De'Aaron Fox stuwde de Kings met 32 punten, 8 rebounds, 6 assists en 4 steals naar de zege. Bij de Grizzlies was Ja Morant goed voor 34 punten. Op het einde miste Morant nog 2 cruciale vrijworpen om gelijk te komen. Daarna stelde Fox de zege aan de vrijworplijn veilig. Het werd 109-113. 

ANDERE UITSLAGEN AFGELOPEN NACHT

Denver Nuggets - Detroit Pistons: 108-110

Phoenix Suns - LA Lakers: 115-105

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws