๐ŸŽฅ De Dallas Mavericks laten zich door staartploeg Detroit verrassen

๐ŸŽฅ De Dallas Mavericks laten zich door staartploeg Detroit verrassen
Foto: © photonews

De Dallas Mavericks hebben zich laten verrassen. Op het veld van de Detroit Pistons gingen ze de boot in.

Afgelopen nacht was er maar 1 match, maar die zorgde wel voor een verrassing. De Dallas Mavericks gingen op bezoek bij de Detroit Pistons die onderaan het klassement stonden. 

Het werd snel duidelijk dat het geen gemakkelijke avond voor de Mavs zou worden. Ze speelden in de 1e helft voortdurend haasje over met de Pistons. 

Na de rust liepen de Pistons 12 punten uit. De Mavs kwamen terug, maar dan liepen de Pistons opnieuw uit. Op een minuut van het einde stond ze nog altijd 5 punten voor, maar Luka Doncic en Reggie Bullock zorgden nog voor verlengingen. 

In de verlengingen namen de Mavs het voortouw, maar ze vielen stil. De Pistons roken hun kans en gingen erop en erover: 131-125. Goed voor hun 6e zege van het seizoen en zo staan de Mavs net buiten een play-inplaats. 

Bojan Bogdanovic leidde zijn ploeg naar de zege. Hij had 30 punten en had daar maar 14 shots voor nodig. Ook kreeg hij steun van Killian Hayes (22 punten en 8 assists) en van Marvin Bagley III (19 punten en 13 rebounds). Bij de Mavs waren de 35 punten en 10 assists van Luka Doncic niet voldoende. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws