๐ŸŽฅ Een uitmuntende Donovan Mitchell stopt de LA Lakers, de Dallas Mavericks kloppen de Denver Nuggets

๐ŸŽฅ Een uitmuntende Donovan Mitchell stopt de LA Lakers, de Dallas Mavericks kloppen de Denver Nuggets
Foto: © photonews

De Cleveland Cavaliers hebben van de LA Lakers gewonnen. De Dallas Mavericks wonnen dan weer van de Denver Nuggets.

De LA Lakers zijn aan een sterk periode bezig. Afgelopen nacht gingen ze op bezoek bij de Cleveland Cavaliers. De Cavs probeerden het voortouw te nemen, maar pas in het laatste quarter konden ze echt afstand nemen. Ze wonnen de wedstrijd met 116-102. 

Donovan Mitchell leidde de Cavs naar de overwinning. In het laatste quarter scoorde hij 17 punten. Uiteindelijk was hij goed voor 43 punten, 6 rebounds, 5 assists en 4 steals. Bij de Lakers konden ze de voorbije wedstrijden op een uitstekende Anthony Davis rekenen, maar tegen de Cavs moest hij na 8 minuten stoppen. Door ziekte kon hij niet meer verder. 

De Dallas Mavericks moesten dan weer op bezoek bij de Denver Nuggets. Dat werd een heuse thriller. Op het einde was er het spel met de vrijworpen. Daardoor kwamen de Mavs 1 punt voor te staan. Denver had geen time-outs meer en daardoor moest Jamal Murray na een gemiste vrijworp van halfweg het terrein nog een poging wagen. Zonder succes en zo wonnen de Mavs met 115-116. Luka Doncic leidde de Mavs opnieuw met een triple-double (22 punten, 10 rebounds en 12 assists). 

Ten slotte was er ook nog de wedstrijd tussen de Miami Heat en de Detroit Pistons. De Pistons maakten in het laatste quarter het verschil en ze wonnen met 96-116. Bojan Bogdanovic leidde zijn ploeg met 31 punten naar de zege. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws