๐ŸŽฅ Een uitmuntende Jayson Tatum leidt de Boston Celtics naar de zege, de Milwaukee Bucks winnen van de Golden State Warriors

Joachim Vandecauter
| 0 reacties

De Boston Celtics hebben van de LA Lakers gewonnen. Ze hadden daar verlengingen voor nodig. De Milwaukee Bucks wonnen de topper tegen de Golden State Warriors.

De LA Lakers kregen afgelopen nacht het bezoek van de leiders uit Boston. De Celtics namen snel de voorsprong en gingen met 15 punten de rust in. Na de rust begonnen de Lakers aan hun achterstand te werken. Ze sleepten nog verlengingen uit de brand. Daarin namen de Celtics opnieuw de voorsprong en ze wonnen ook de wedstrijd: 118-122.

Jayson Tatum stuwde met 44 punten en 9 rebounds de Celtics naar de overwinning. Aan de overzijde konden LeBron James (33 punten, 9 rebounds en 9 assists) en Anthony Davis (37 punten en 12 rebounds) opnieuw mooie statistieken voorleggen, maar die waren dus niet voldoende.

Eerder werd er ook in Milwaukee een topper gespeeld. De Bucks ontvingen de Warriors en liepen snel uit. Aan de rust stonden ze 12 punten voor. Na de rust diepten ze de kloof uit en ging het naar 20 punten verschil. De Bucks wonnen met 128-111. Giannis Antetokounmpo leidde de Bucks met 30 punten en 12 assists.