🎥 Blessure voor Stephen Curry, glansprestatie voor Nikola Jokic

🎥 Blessure voor Stephen Curry, glansprestatie voor Nikola Jokic
Foto: © photonews

De Golden State Warriors hebben van de Indiana Pacers verloren. Erger was dat Stephen Curry geblesseerd uitviel. Bij de Denver Nuggets was er vooral dan blijdschap. Zij wonnen van de Washington Wizards.

De Indiana Pacers ontvingen thuis de Golden State Warriors en namen snel het voortouw. Na de rust begonnen de Warriors hun achterstand te verkleinen, maar zo'n 2 minuten van het einde van het 3e quarter blesseerde Stephen Curry zich aan zijn schouder. De Warriors-ster had op dat moment al 38 punten. Hij moest naar de kleedkamer en head coach Steve Kerr vertelde achteraf dat er een scan zal volgen. 

De Warriors bleven niet bij de pakken zitten en bleven het de Pacers lastig maken, maar de Pacers konden de Warriors afhouden: 125-119. Tyres Haliburton was met 29 punten en 6 assists de grote uitblinker bij de Pacers. 

Later op de avond ontvingen de Denver Nuggets de Washingtong Wizards. De Nuggets probeerden uit te lopen, maar de Wizards bleven aanklampen. Pas na de rust konden de Nuggets definitief afstand nemen: 141-128. De Nuggets werden geleid door een uitstekende Nikola Jokic. Hij zette met 43 punten, 14 rebounds, 8 assists en 5 steals indrukwekkende statistieken neer. Met hem op het veld liepen de Nuggets ook 28 punten uit. 

ANDERE UITSLAGEN AFGELOPEN NACHT:

San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers: 112-128
Charlotte Hornets - Detroit Pistons: 134-141
Orlando Magic - Atlanta Hawks: 135-124
Toronto Raptors - Sacramento Kings: 123-124
Chicago Bulls - New York Knicks: 120-128
Oklahoma City Thunder - Miami Heat: 108-110
Dallas Mavericks - Cleveland Cavaliers: 90-105
LA Clippers - Minnesota Timberwolves: 99-88

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws