🎥 De Boston Celtics verliezen van de Brooklyn Nets na een straffe comeback, de Golden State Warriors en de New York Knicks blijven in de winning mood

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
🎥 De Boston Celtics verliezen van de Brooklyn Nets na een straffe comeback, de Golden State Warriors en de New York Knicks blijven in de winning mood
Foto: © photonews

De Boston Celtics hebben van de Brooklyn Nets verloren. De Golden State Warriors wonnen voor de 5e keer op rij en de New York Knicks zitten al aan 8 zeges op rij.

De Boston Celtics staan 2e in het Oosten en kregen het bezoek van de Brooklyn Nets die sinds de trade deadline sterk verzwakt zijn. De Celtics namen meteen de voorsprong en liepen maar liefst 28 punte uit, maar de Nets begonnen aan hun achterstand te knabbelen. In het laatste quarter pakten de Nets uiteindelijk nog de winst mee naar huis: 105-115. Mikal Bridges had met 38 punten en 10 rebounds een groot aandeel in de zege van de Nets. 

De Golden State Warriors zijn al het hele seizoen aan het sukkelen en de blessure van Stephen Curry maakte het er niet beter op, maar nu lijken ze er toch door te komen. Tegen de New Orleans Pelicans zetten ze een slechte start recht en zo pakten ze een 5e zege op rij: 108-99. Klay Thompson was topscorer met 27 punten. 

Ook de New York Knicks zitten in een goede periode. Op bezoek bij de Miami Heat hielden ze de Knicks in het slot van de wedstrijd af. Ze wonnen uiteindelijk met 120-122. Julius Randle was met 43 punten (waarvan 8 driepunters) en 9 rebounds de grote uitblinker. 

ANDERE UITSLAGEN AFGELOPEN NACHT:

Charlotte Hornets - Orlando Magic: 106-117
Atlanta Hawks - Portland Trail Blazers: 129-111
Chicago Bulls - Phoenix Suns: 104-125
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz: 130-103

Denver Nuggets - Memphis Grizzlies: 113-109
Sacramento Kings - LA Clippers: 128-127
LA Lakers - Minnesota Timberwolves: 102-110

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws