Basketbal

VIDEO: Aftellen naar de All-Star Game met de mooiste momenten

VIDEO: Aftellen naar de All-Star Game met de mooiste momenten

De All-Star game in de NBA, het blijft iets om naar uit te kijken. Met de verdediging wordt het niet zo nauw genomen, maar het spektakel is ongeëvenaard.

Het aantal selecties in de All-Star games is naast titels en statistieken een belangrijke factor bij het bepalen of een NBA-speler na zijn carrière in de Hall of Fame terechtkomt. Het is dus niet zomaar een vriendschappelijk duel tussen East en West.

Sinds dit jaar werden de stemmen van prominenten en journalisten overigens ook geteld, anders zat Zaza Pachulia door een gigantische stemmenstroom vanuit Georgië in werkelijk élk All-Star Game. Laten we je even meenemen in hét basketevenment van het jaar (naast de Finals) voor velen.

De show begint al bij het voorstellen van de basisspelers. Zij kregen de meeste stemmen. Daar zit Russell Westbrook dit jaar overigens niet bij, hij moet het vanaf de bank doen. Zo ging het er vorig jaar in Toronto aan toe. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Maar wanneer de bal begint te rollen -of beter gezegd, bouncen-, begint het spektakel pas echt. Bekijk hieronder de beste momenten uit de All-Star Game van vorig seizoen. Genieten geblazen!

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.