Basketbal

Leider Oostende en eerste achtervolger Antwerp Giants winnen op midweekspeeldag

Leider Oostende en eerste achtervolger Antwerp Giants winnen op midweekspeeldag

De Port of Antwerp Giant hebben op 20ste speeldag van de EuroMillions League gewonnen op het veld van Bergen. Ook leider Oostende won, waardoor het de kloof met de Giants op drie punten houdt.

Staartploeg Leuven heeft Oostende op de twintigste speeldag van de Euromillions Basket League weinig in de weg kunnen leggen. De West-Vlaamse leider won in de studentenstad met 70-87. Ook eerste achtervolger Antwerp Giants pakte de volle buit op verplaatsing.

De Giants klopten Bergen-Henegouwen met 54-70. Brussels had in de topper tegen Charleroi erg weinig overschot. De hoofdstedelingen versloegen Charleroi pas op de buzzer met 65-64. In de andere matchen hield Willebroek de punten thuis tegen Aalstar (85-73) en versloeg Limburg United Luik op eigen bodem met 73-91.

Oostende (36 punten) blijft de stand aanvoeren, voor de Antwerp Giants die drie punten minder tellen. Brussels en Charleroi delen plaats drie met 31 punten. Zondag staat de finale van de Beker van België op het programma. Limburg United en Oostende beslissen dan in Vorst Nationaal welk team met de prijs aan de haal gaat.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.