Basketbal

VIDEO: James en Curry struikelen niet in aanloop naar All Star Game

VIDEO: James en Curry struikelen niet in aanloop naar All Star Game

In de NBA stonden gisteren heel wat wedstrijden op het programma. Zo werkten ook de Golden State Warriors en de Cleveland Cavaliers hun laatste wedstrijd voor het All Star-weekend af.

Cavs doen het dankzij James, Irving én Korver

Veteraan Kyle Korver steekt in uitstekende vorm bij de Cleveland Cavaliers. De driepuntspecialist zorgde met 22 punten mee voor de overwinning. Ook LeBron James en Kyrie Irving deden meer dan hun duit in het zakje. Al moest LeBron even het veld verlaten met een knieblessure.

De Indiana Pacers konden erg lang aanklampen, maar in het vierde kwart bouwden de regerende NBA-kampioenen hun voorsprong uit. Bekijk hieronder de hoogtepunten. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Makkelijke avond voor Golden State

Met 47 overwinningen cruisen de Golden State Warriors opnieuw door de NBA. Het record van vorig seizoen zullen ze niet halen, want daarvoor mag Dub Nation geen enkele keer meer verliezen. Dat zien we ondanks hun sterkte toch niet gebeuren.

Tegen de Sacramento Kings was Klay Thompson dé man in een makkelijke zege. Bekijk hieronder de hoogtepunten. Enige minpunt in de partij kwam er toen Green het niet eens was met de refs. Hij mocht meteen douchen.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.