Basketbal

Sterspeler Cleveland Cavaliers verrast: "De aarde is plat"

Sterspeler Cleveland Cavaliers verrast: "De aarde is plat"

Eén van de ploegmaats van Lebron James bij de Cleveland Cavaliers was zaterdag een hot topic op sociale media. Kyrie Irving gelooft namelijk dat de aarde niet rond, maar wel plat is.

"De aarde is plat, de aarde is plat", liet Irving op zijn podcast weten. In zijn podcast spreekt hij met twee ploegmaats over het feit dat aliens bestaan en dat de aarde plat is. "Daarover is geen concrete informatie, behalve de informatie die anderen ons geven", citeert Sporza de basketballer.

"We worden in een bepaalde richting geduwd over wat we moeten geloven en wat niet. De waarheid is dat je zelf onderzoek moet doen", klinkt het. Er werd heel wat gelachen met de uitspraak van Irving en een journalist confronteerde Irving dan ook met de waarheid.

'Valse' informatie

Maar Irving is er rotsvast van overtuigd dat de aarde plat is, liet hij nogmaals blijken. Ondanks foto's van de aarde gezien te hebben. "Ik heb van veel dingen foto's gezien die door ons onderwijs als waarheid werden verkocht, maar totaal vals bleken te zijn", aldus Irving.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.