Basketbal

Lebron James gaat met de Cavaliers onderuit tegen ex-ploeg, duel tussen Portland en Minnesota door wel héél opvallende reden uitgesteld

Lebron James gaat met de Cavaliers onderuit tegen ex-ploeg, duel tussen Portland en Minnesota door wel héél opvallende reden uitgesteld

De Cleveland Cavaliers zijn aan enkele wisselvallige weken bezig. De ploeg van Lebron James ging afgelopen nacht onderuit tegen ex-club Miami Heat. Er was ook één afgelaste wedstrijd.

De Cleveland Cavaliers gingen voor de tweede keer in drie dagen onderuit. De boosdoener was deze keer Miami Heat, nota bene de ex-ploeg van sterspeler Lebron James. Hoewel die het niet bepaald liet afweten tegen Miami. Met 30 punten was hij in goede doen.

Ook zijn ploegmaat Kyrie Irving was goed bij schot, maar hun 62 punten in totaal konden de 98-106 in het voordeel van Miami niet voorkomen. Andrew Bogut, de kersverse nieuwkomer van de Cavaliers, stond nauwelijks een minuut op het veld of hij liep al een scheenbeenbreuk op. Nog slechts nieuws dus voor James en co.

Duel afgelast

Nog een opvallend iets: het duel van de Portland Trail Blazers en Minnesota Timberwolves is afgelopen nacht niet doorgegaan. En dat om een wel héél opvallende reden. Door de condensatie was de vloer van de zaal te glad en kon er niet gespeeld worden.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.