Basketbal

VIDEO: Boston deelt tik uit aan Wizards én Harden doet het op de buzzer!

VIDEO: Boston deelt tik uit aan Wizards én Harden doet het op de buzzer!

De topper tussen de Warriors en OKC, daar hadden we het al over, maar gisteravond was er wel meer spektakel te zien in de NBA. Zo won Boston van een dichte concurrent én ging Harden los over de Nuggets in extremis.

Voor plek twee in de Eastern Conference lijken nog drie ploegen in aanmerking te komen. De Washington Wizards, de Boston Celtics en de Toronto Raptors. De Celtics deelden vannacht alvast een tik uit aan de grootste concurrent.

Dankzij een geweldige Isaiah Thomas met 25 punten, smeerden de jongens uit Boston die van Washington een nederlaag aan. Thomas kwam nog maar net terug uit een knieblessure, maar dat deerde de kleine guard duidelijk niet. Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Wat is beter dan een buzzer-beater? Eentje die ook de wedstrijd beslist. Harden duwde er Denver kopje-onder mee. De Nuggets verliezen zo een kans om een kloofje te slaan met Miami. De ploegen strijden immers om in de play-offs te geraken.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.