Basketbal

De Playoffs in het Oosten door de ogen van een kenner: "Cleveland en Toronto zullen het niet makkelijk krijgen"

De Playoffs in het Oosten door de ogen van een kenner: "Cleveland en Toronto zullen het niet makkelijk krijgen"

Vanavond beginnen eindelijk de Playoffs in de NBA. Dé hoogmis van het basketbal, dus daar halen we graag een kenner bij. ELEVEN-commentator Glenn De Hollander laat in zijn kaarten kijken. We beginnen met het Oosten.

Daar lijkt Cleveland in mindere doen, maar dat heeft zo zijn redenen. "Ze hebben de competitie afgesloten met 4 nederlagen op rij, omdat de sterspelers rust kregen.", aldus De Hollander. Hij verwacht dat LeBron en co. doorgaan, maar ziet toch kansen voor Indiana.

"Alle punten waar Cleveland defensief zwak is, dat buiten de Pacers met hun aanval net steevast uit. Maar als Indiana iets wil doen, moet het vanavond. Bij 2-0 achter vooraleer ze in eigen huis aan de bak mogen, zie ik het niet meer gebeuren."

Spanning tussen nummer 1 en nummer 8

Het klinkt vreemd, maar veel volgers verwachten een spannende strijd tussen de nummer één, Boston Celtics en de nummer acht uit het Oosten, de Chicago Bulls. "Boston eindigde op de eerste plaats, maar kon me niet overtuigen.

"Celtic-spelers Crowder en Bradley zijn niet altijd even fit geweest en ze zullen die nodig hebben tegen Chicago-ster Jimmy Butler(foto). Toch denk ik dat de Celtics doorgaan, maar ze zullen minstens zes wedstrijden nodig hebben."

Nog een leuke clash is die tussen het gebalanceerde Toronto en the Greek Freak Giannis Antetokoumpo en zijn Milwaukee Bucks. "Toronto zal het niet makkelijk hebben. Ik ben benieuwd hoe ze Antetokoumpo gaan afstoppen."

"Verder hebben ze met Dellavedova een echte pitbull waar Kyle Lowry niet zomaar vanaf gaat geraken. De Bucks zijn sowieso een team om naar uit te kijken volgend seizoen." Wie denken jullie dat het gaat halen in het Oosten? Laat het ons weten in de comments.

Uitzendingen ELEVEN Sports dit weekend

15/04 22u45: Indiana Pacers @ Cleveland Cavaliers
16/04 21u00: Portland Trailblazers @ Golden State Warriors

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.