Basketbal

VIDEO: Grote drie doen het voor Cleveland

VIDEO: Grote drie doen het voor Cleveland

De Indiana Pacers toonden in Game 1 van de eerste ronde van de Playoffs al dat ze niet zomaar opzij gingen gaan voor Cleveland en dat was ook vannacht het geval. Maar de grote drie haalden Cleveland er toch doorheen.

Paul George toonde van in het begin dat hij het Cleveland niet makkelijk zou maken om thuis de 2-0 voorsprong op het bord te zetten. Indiana bleef dan ook lang aanklampen, maar George kreeg te weinig steun van zijn ploegmaats.

Een gefrustreerde Lance Stephenson beging verder de ene na de andere fout op Kevin Love en werd meermaals afgestraft. Aan het einde van het derde kwart leek de thuisploeg gewonnen spel te hebben, de voorsprong groeide tot 18 punten, maar toch kwam Indiana nog op vier punten in het vierde kwart.

Gelukkig voor de Cavaliers lopen daar jongens als Kyrie Irving, LeBron James en Kevin Love rond. Zij waren samen goed voor 89 van de 117 punten. Eindstand 111-117 voor Cleveland en 2-0 voorsprong in totaal. Indiana krijgt nu twee thuiswedstrijden om daar iets aan te veranderen.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.