Basketbal

Cleveland Cavaliers van LeBron James pakken uit met sensationele transfer en verwelkomen voormalige MVP

Cleveland Cavaliers van LeBron James pakken uit met sensationele transfer en verwelkomen voormalige MVP

Cleveland moest in de NBA-finale van enkele weken geleden de titel voor de tweede keer in drie jaar aan Golden State laten. De ploeg van LeBron James wil komend seizoen opnieuw vol voor de titel gaan en heeft uitgepakt met een sensationele transfer. Derrick Rose komt de rangen versterken.

Derrick Rose is één van de topspelers uit de NBA en is een voormalige MVP. Maar de laatste jaren werd de Amerikaanse point guard geteisterd door blessureleed. Rose sukkelt al enkele jaren met de knie en kon al een tijdje zijn hoogste niveau van bij de Chicago Bulls niet meer halen.

Vorig seizoen leek er beterschap te komen bij Rose (in dienst van de New York Knicks), maar Rose kreeg opnieuw met knieproblemen te maken. Dit seizoen gaat de 28-jarige speler de uitdaging aan bij de Cavaliers, waar hij ploegmaat wordt van LeBron James. Zo hoopt Cleveland een nieuwe gooi naar de titel te doen.

Vertrek Irving

De komst van Rose heeft ook gevolgen voor een andere speler van de Cavaliers. Kyrie Irving zal de ploeg zo goed als zeker verlaten. Waar Irving een contract zal tekenen, is wel nog niet duidelijk.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.