Basketbal

Kampioen BC Telenet Oostende haalt ex-speler van Limburg United en Leuven Bears

Kampioen BC Telenet Oostende haalt ex-speler van Limburg United en Leuven Bears

BC Telenet Oostende heeft er een jonge Belgische speler bij voor volgend seizoen. Elias Lasisi, die in het verleden uitkwam voor de Leuven Bears en Limburg United, heeft een contract getekend bij de Belgische landskampioen.

Dat heeft BC Telenet Oostende bekendgemaakt op de eigen website. Beide partijen hebben een akkoord voor één seizoen met een optie op een extra jaar. "Lasisi is ongetwijfeld een groot talent, maar dat is er tot nu toe niet altijd uitgekomen. In Oostende zijn we ervan overtuigd dat hij kan openbloeien en zijn potentieel volledig kan benutten", laat de club weten.

"Hij scoort gemakkelijk, is atletisch en heeft grote defensieve mogelijkheden. Kortom : BC Oostende heeft de ambitie om van Lasisi een betrouwbare schakel in de ploeg te maken en hem naar een hoger niveau te brengen", staat er nog te lezen. Lasisi, opgegroeid in het Leuvense, debuteerde bij de hoofdmacht van de Leuven Bears voor hij naar Limburg United trok. Vorig seizoen kwam hij uit voor het Franse Le Portel.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.