Basketbal

De kampioen van weleer ligt in duigen: "De Bulls zijn het noorden kwijt"

De kampioen van weleer ligt in duigen: "De Bulls zijn het noorden kwijt"

Wie de Chicago Bulls zegt, denkt aan de gloriejaren eind vorige eeuw met onder meer Scottie Pippen en vooral Michael Jordan, maar daarna was het huilen met de pet op. Nu lijken ze op weg om het slechtste team in de NBA te worden.

Voor het seizoen staan ze in alle analyses op de laatste plaats. We gingen ten rade bij ELEVEN-commentator Glenn De Hollander. "De Chicago Bulls zijn het noorden kwijt."

"Ik zag vorige week een meme die alles zei. Daarop realiseerde een verward ogende Robin Lopez zich dat hij de beste speler van het team is." (Lopez is een eerder middelmatige speler, nvdr.).

Met Jimmy Butler vertrok dé ster van de Bulls

"Ze hadden met Derrick Rose enkele jaren terug de superster die hen enkele vette jaren moest opleveren, maar zijn zware blessure heeft dat allemaal kapotgemaakt. Ineens waren ze nergens meer."

Het gaat pijn doen voor de Bulls-fans -Glenn De HollanderDeel deze quote:

In de NBA is er maar één uitweg: tanken en rebuilden. "Wat ze moeten doen is draft picks verzamelen en een paar jaar heel slecht presteren, zodat ze kans maken op die eerste picks in de draft (waar het jonge talent gekozen wordt, de slechtste teams krijgen voorrang, nvdr.)."

"Het gaat voor de fans van de Bulls heel veel pijn doen, maar ze moeten hopen dat ze er binnen een jaar of zes opnieuw staan", sluit De Hollander af.

Binnenkort start de NBA opnieuw en dat is uiteraard bij ELEVEN te volgen. Ook de Champions League basketbal met alle wedstrijden van Oostende kan u live volgen.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.