Zevende overwinning op rij, maar problemen nog niet weg voor Cavs: "Té afhankelijk van LeBron"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Zevende overwinning op rij, maar problemen nog niet weg voor Cavs: "Té afhankelijk van LeBron"
Foto: © photonews

De Cleveland Cavaliers zijn na een mindere start uit het dal gekropen met zeven overwinningen op rij, al zaten daar wel wat mindere goden bij. Zijn de problemen opgelost? We vroegen het aan ELEVEN-commentator Glenn De Hollander.

"De problemen van Cleveland liggen defensief, dat is net het grote probleem. Dat gaat met de terugkeer van Isaiah Thomas uit blessure niet veranderen. LeBron James kan ook niet alles dichtlopen. Hij lijkt vaak gefrustreerd dat zijn ploegmaats niet helpen."

LeBron James is de grote draaischijf, dit seizoen meer dan anders. "Je moet eens kijken hoeveel ze LeBron nodig hebben. Je moet eens naar zijn minuten kijken", gaat De Hollander verder. In close games staat James inderdaad doorgaans 40 van de 48 minuten op het terrein. Tegen de Clippers zelfs 46.

LeBron had Kyrie die verantwoordelijkheid moeten geven toen hij daar nog zat

-Glenn De Hollander

"Elke wedstrijd is een test voor de Cavaliers, terwijl dat vroeger niet het geval was. Ik wil ze nog eens tegen een goed team zien spelen", de winning streak zegt dus niet alles."

Hadden de Cavs Kyrie Irving niet moeten tevreden houden? "Kyrie laat zijn ploeg draaien, die rol mocht hij bij Cleveland niet vervullen. LeBron James zegt nu wel dat hij klaar was om de sleutels van het team aan Kyrie te geven, maar dat had hij moeten zeggen als Irving er nog was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws