Wat een klasbak! NBA-ster LeBron James pakt uit met 60ste (!) triple double

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Wat een klasbak! NBA-ster LeBron James pakt uit met 60ste (!) triple double

LeBron James blijft maar imponeren in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. De bijna 33-jarige sterspeler van de Cleveland Cavaliers had een levensgroot aandeel in de overwinning van zijn team tegen Utah Jazz. Zo lukte hij een triple double, de 60ste uit zijn geweldige carrière.

29 punten, 11 rebounds en 10 assists, alstublieft mensen! LeBron James bevestigt zo nog maar eens zijn absolute vedettenstatus in de NBA. Hij mag dan wel al 32 zijn, versleten, is hij nog lang niet. Voor 'The Chosen One' was het al zijn derde triple double in vier matchen.

Cleveland Cavaliers haalde het finaal met 109-100. In de Eastern Conference moet James en co wel nog altijd de Boston Celtics laten voorgaan. De leider haalde het van de Memphis Grizzlies met 93-102. Kyrie Irving was de uitblinker met 20 punten.

En hoe zit het in de Western Conference? De Houston Rockets blijven op kop na een overwinning tegen de Milwaukee Bucks: 115-111. Meteen ook zege nummertje 13 op rij voor het Houston van James Harden. 'The Beard' was de grote man met maar liefst 31 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws